Ανακαίνιση Μπάνιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ CITY ENGINEERING

Η έμπειρη ομάδα της CITY ENGINEERING είναι πάντα δίπλα σε ό,τι αφορά στις ανακαινίσεις των αγαπημένων σας χώρων. Ως μοντέρνοι Δαίδαλοι, άνθρωποι δηλαδή που εργάζονται ευφυώς και τεχνικώς, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και λειτουργικότητα του κάθε χώρου, προσφέροντας σε όσους μας εμπιστεύονται, αρμονία, γαλήνη και ομορφιά!

Για να μην πέσουν τα πλακάκια του μπάνιου στο κεφάλι σας, δείτε το ενδεχόμενο της ανακαίνισης τώρα!
Η CITY ENGINEERING πρωτοστατεί σε ό,τι έχει να κάνει με τη μερική ή ολική ανακαίνιση του πιο σημαντικού χώρου του σπιτιού σας!

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων μας έχουν διδάξει πως το πιο σημαντικό βήμα για την ανακαίνιση του σπιτιού μας, είναι.. το πρώτο! Και για να γίνει το πρώτο βήμα, πρέπει απλά να πάρετε την απόφαση.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας είναι πανέτοιμη να δημιουργήσει το αποτέλεσμα των ονείρων σας! Θα μιλήσουμε, θα κατανοήσουμε πλήρως το σκεπτικό και τις ανάγκες σας και με βάση τον προϋπολογισμό σας θα προχωρήσουμε στην ανακαίνιση, μερική ή ολική του μπάνιου σας. Με στόχο την λειτουργικότητα και την αισθητική και σκοπό την απόλυτη επιτυχία και μόνο, με σύμμαχο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας, θα καταφέρουμε να ανανεώσουμε ριζικά το δικό σας μπάνιο! Η δική σας ανακαίνιση είναι η δική μας ψυχική και επαγγελματική ανανέωση!

Κάντε το πρώτο βήμα και θα αναγνωρίσετε εν τέλει πολύ περισσότερους λόγους για την ανακαίνιση που ονειρεύεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τις λύσεις που σας ταιριάζουν, οικονομικά και οικοδομικά.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ!
#1 Θέλετε να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας.

Είναι γεγονός που ο χρόνος δεν αφήνει τίποτα άφθαρτο. Έτσι και τα σπίτια μας δεν γλιτώνουν από αυτήν την συνθήκη. Ο χώρος του μπάνιου ιδιαίτερα και ίσως γρηγορότερα από το υπόλοιπο σπίτι, θα αρχίσει να χάνει τη λάμψη του. Οι λόγοι συμπεριλαμβάνουν την υγρασία που προκαλεί το ζεστό νερό.

Οι εκτιμητές ακινήτων δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν τον χώρο καθώς μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει την τελική τιμή προσφοράς και πώλησης του ακινήτου.

Οπότε, εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε, να πουλήσετε ή ακόμα και να εκμεταλλευτείτε οικονομικά το ακίνητό σας διαθέτοντάς το προς ενοικίαση ή ως τουριστικό κατάλυμα τύπου airbnb, η ανακαίνιση του μπάνιου είναι η σωστότερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε.

#2 Θέλετε επεκτείνετε το μπάνιο σας.

Μπορεί να έχετε ένα μικρό μπάνιο και να θέλετε να εκμεταλλευτείτε το χώρο σας καλύτερα ώστε να το κάνετε πιο λειτουργικό και πιο αισθητικά ελκυστικό.

Εάν υπάρχει ο χώρος, μπορεί ένα μπάνιο να μεγαλώσει. Εάν όμως ο χώρος δεν επιτρέπει περαιτέρω επέκταση, θα βρούμε τη λύση ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και να δίνει την αίσθηση του «μεγαλύτερου» μπάνιου.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων μας έχουν διδάξει πως το πιο σημαντικό βήμα για την ανακαίνιση του σπιτιού μας, είναι.. το πρώτο! Και για να γίνει το πρώτο βήμα, πρέπει απλά να πάρετε την απόφαση.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
#3 Πρέπει να γίνουν υδραυλικές εργασίες.

Το μπάνιο όπως και η κουζίνα, είναι από αυτούς τους χώρους που τα υδραυλικά μπορούν να «σας αλλάξουν τα φώτα». Ο χρόνος δεν είναι φίλος σε αυτήν την περίπτωση. Μπορεί να είναι ένα απλό και μικρό πρόβλημα που ένας υδραυλικός ή ακόμα και εσείς να καταφέρετε να φροντίσετε χωρίς μεγάλο κόστος και πολλή δουλειά. Ωστόσο, μία εσωτερική διαρροή σε τοίχους ή δάπεδα, ίσως είναι και το κουδουνάκι που χρειάζεστε για να κάνετε μία γενικότερη αναδιαμόρφωση του χώρου. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν, όπως λέει κι ο σοφός λαός.

#4 Συντρέχουν λόγοι ασφαλείας.

Σενάριο βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Η ηλικιωμένη μητέρα έχει έρθει για επίσκεψη στο σπίτι σας. Μπαίνει στο μπάνιο και ξαφνικά, τα φουσκωμένα πλακάκια που τόσον καιρό αγνοείτε, κάνουν έναν εκκωφαντικό κρότο ξεκολλώντας από τον τοίχο και πέφτουν επάνω της. Ο τρόμος και το ξάφνιασμα μπορεί να γίνουν ο λόγος πολλών δυσάρεστων καταστάσεων.

Τα πλακάκια είναι από τα πιο κοινά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του μπάνιου σας. Αν είναι σπασμένα, φουσκωμένα, ή ολισθηρά, μην τα αγνοείται, αντιθέτως δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία για την ανακαίνιση του μπάνιου σας.

#5 Μούχλα και υγρασία

Οι χειρότεροι εχθροί της υγείας μας παραμονεύουν στο μπάνιο. Όσο περνάει ο καιρός η μούχλα αυξάνεται. Εκτός από όλα τα άλλα, φέρνει μαζί της μικρόβια και βακτήρια καθώς βεβαίως και μη συμπαθητικά έντομα.

Αν υπάρχει ένας λόγος να σκεφτούμε πιο σοβαρά την ανακαίνιση του μπάνιου, αυτός θα είναι σίγουρα η μούχλα. Η υγεία είναι το νούμερο ένα αγαθό και όσο περνάει από το χέρι μας πρέπει να την προσέχουμε.

#6 Βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση και στη χρήση νερού.

Η ενέργεια είναι σημαντικός παράγοντας τόσο για την οικιακή οικονομία όσο και για το περιβάλλον.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε έτσι ώστε να επιτύχετε καλύτερη ενεργειακή απόδοση στο δικό σας μπάνιο. Ως παραδείγματα για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι η αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με φώτα LED, η αλλαγή του συστήματος εξαερισμού, η ενδοδαπέδια θέρμανση -ανάλογα με τις ανάγκες του νοικοκυριού σας. Σε ό,τι αφορά στην εξοικονόμηση χρήσης νερού, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα είδη υγιεινής με καινούργια χαμηλής ροής.

Κάθε σπίτι και ιδιοκτήτης έχει διαφορετικές ανάγκες για το μπάνιο του.
Η μόδα είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά κι εσείς θέλετε να την ακολουθείτε.

#7 Θέλετε να του δώσετε τη γοητεία και το χαρακτήρα που του αρμόζει.

Νέες τεχνοτροπίες και «έξυπνες» τεχνολογίες, νέα χρώματα, νέες τάσεις. Θέλουμε το μπάνιο μας να προσδίδει την αισθητική που πρεσβεύουμε, ο χώρος να προσφέρει γαλήνη και αρμονία, το αίσθημα της ευεξίας και πάνω απ’ όλα, να μας αρέσει! Πέραν όμως της μόδας και των τάσεων, μπορεί να διαλέξουμε ένα διαχρονικό σχεδιασμό όπως και διακόσμηση, που όμως θα το διανθίσουμε με τις νέες τεχνολογίες και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να γίνει ενεργειακά αποδοτικό και λειτουργικό στη χρήση του.

#8 Επειδή έτσι απλά το θέλετε!

Ποιος είπε πως πάντα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος για την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου μέσα στο σπίτι μας. Αντιθέτως, μπορεί απλά να θέλετε μια αλλαγή. Ίσως γιατί άλλαξαν οι συνθήκες διαβίωσης, ίσως γιατί θέλετε να κάνετε μία αναβάθμιση στο χώρο σας, ή απλά, έτσι γιατί μπορείτε.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ

Βασικό στοιχείο του μπάνιου, ως ένας χώρος που χρησιμοποιείται από όλα τα μέλη μίας οικογενείας, είναι να είναι λειτουργικός. Αυτό το πετυχαίνουμε με τη διάταξη των επίπλων και ειδών υγιεινής μέσα στο χώρο.

Το μπάνιο, ως ένας χώρος που καθρεπτίζει την καθαριότητα μέσα στο σπίτι μας, θέλουμε να έχει τον καλύτερο δυνατό φωτισμό. Είτε με ενίσχυση του φωτισμού σε επιφάνειες όπως οι καθρέπτες, είτε με κρυφό φωτισμό που προσδίδει νότες χαλάρωσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιλογές είναι πάρα πολλές, ιδιαίτερα ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, για να απολαύσετε το μπάνιο σας όπως εσείς το θέλετε αισθητικά και λειτουργικά.

Το μπάνιο συνήθως δεν είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού μας, έχει όμως πολλές απαιτήσεις ως προς τη εύρυθμη λειτουργία του. Με προσεχτική μελέτη, μπορούμε να δημιουργήσουμε έξυπνους χώρους για τα έπιπλα και τις συσκευές που χρειάζεται να τοποθετηθούν εντός του χώρου, όπως το πλυντήριο, για να είναι λειτουργικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Κάνοντας ανακαίνιση, μερική ή ολική, καλό θα ήταν να επιλέξετε την ποιότητα των υλικών, είτε στα υδραυλικά, είτε στα είδη υγιεινής που θα αγοράσετε. Η ποιότητα των υλικών είναι αυτό που θα καθορίσει την αντοχή του μπάνιου σας και αποτελεί βασική συνιστώσα για την αξία του ακινήτου.

Στη CITY ENGINEERING σας παρέχουμε σύγχρονες και εξατομικευμένες λύσεις για την αναβάθμιση του μπάνιου σας με υψηλή αισθητική, εργονομία και έμφαση στις λεπτομέρειες.

ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
  • Αποξήλωση παλιού μπάνιου (είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικές εγκαταστάσεις)
  • Μελέτη και Σχεδιασμός νέου μπάνιου για μέγιστη λειτουργικότητα
  • Επιδιόρθωση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων ύδρευσης και αποχέτευσης
  • Εργασίες για νέες υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  • Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής
  • Τοποθέτηση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδο
  • Βάψιμο ταβανιού και εσωτερικού χώρου
  • Τοποθέτηση καμπίνας ντουζιέρας
ΔΩΡΕΑΝ το αρχιτεκτονικό σχέδιο από την CITY ENGINEERING για την ανακαίνιση του χώρου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ