2004

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τρίτωνος 35-37, Π. Φάληρο, Τ.Κ.175 61

Τηλ: 210 9822288 – Fax: 2109569458

Ο Αρίδας Αθανάσιος (Πολιτικός Μηχανικός) και ο Βασίλειος Γκουγκουλής (Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) συστήνουν την πρώτη εταιρεία. Στόχος τους είναι να προσφέρουν λύσεις στον τομέα των κατασκευών-ανακαινίσεων που γνώριζε μεγάλη άνθηση την εποχή εκείνη. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά όμως ο τρόπος παρέμβασης και συνεισφοράς μας φέρει πάντοτε τη σφραγίδα που μας κάνει περήφανους.

2006

Νέες ιδέες, νέο όραμα, νέοι άνθρωποι και η AR.GO.TECNICA παίρνει άλλο σχήμα. Συγκροτείται το πρώτο τεχνικό γραφείο από τον Αρίδα Αθανάσιο στο Παλαιό Φάληρο.

2008

Το γραφείο αναλαμβάνει δράση και στην Αθήνα. Μισθώνει ένα χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και δραστηριοποιείται πλέον κυρίως εκεί.

 

2009

Η εταιρεία αλλάζει νομικό πρόσωπο και μετασχηματίζεται σε Ο.Ε. Η διαχείριση περνάει οριστικά στον ιδρυτή Αθανάσιο Αρίδα και τον Πολιτικό Μηχανικό Κωνσταντινίδη Νικόλαο ο οποίος διατηρούσε ήδη πενταετή προσφορά στην εταιρεία. Η ανάληψη ανώτατων διοικητικών θέσεων από στελέχη της εταιρείας με εξαιρετική προσφορά έχει πια σηματοδοτηθεί.

2011

Η εταιρεία μετακομίζει σε νέα γραφεία επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου λόγω ανεπάρκειας χώρου. Η εταιρεία εκτείνεται πλέον σε τριακόσια τετραγωνικά (300) επιφάνεια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις ανάγκες της εποχής και τον υψηλό ανταγωνισμό.

2012

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας μας εγκρίνεται από την LRQA (Lloyd’s Register Quality Assurance)  το οποίο εφαρμόζεται σε “Αδειοδοτήσεις, Μελέτη και Επίβλεψη Ανακατασκευής και Ανακαίνισης Οικοδομικών Έργων”.

2013

Η εταιρεία με σκοπό να καλύψει την ζήτηση στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργεί δίκτυο με την τεχνική εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ που έχει αποκλειστικά πλέον στο τιμόνι της τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη, και μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει πανελλαδικά με ομοιόμορφη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

2014

Η εταιρεία προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς μισθώνει κατάλυμα στην Σαντορίνη. Το κατάλυμα στο Εμπορείο Θήρας δίνει την δυνατότητα της αμεσότερης εξυπηρέτησης αλλά και την παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών.

2016

Η εταιρεία μετακομίζει σε νέα γραφεία επί της οδού Κοδράτου αναζητώντας πιο σύγχρονη κτιριακή υποδομή. Η εταιρεία εδράζεται σε αμιγώς επαγγελματικό κτίριο προσφάτως κατασκευασμένο και με υπερσύγχρονες μηχανολογικές υποδομές. Παραμένωντας στο κέντρο της Αθήνας βελτιώνουμε το γραφειακό μας πεειβάλλον κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητα μας όπως και τον χρόνο παραμονής των πελατών στην έδρα μας.

Η εταιρεία επισυνάπτει κοινοπραξία με το μεσιτικό γραφείο CENTRAL real estate. Διευρύνοντας τις συνεργασίες της επεκτείνεται στην παροχή υπηρεσιών πώλησης, ενοικίασης και εκτίμησης ακινήτων στην Αθήνα.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρείας μας εγκρίνεται για δεύτερη φορά από την BQC (Business Quality Certification) το οποίο εφαρμόζεται σε “Αδειοδοτήσεις, Μελέτη και Επίβλεψη Ανακατασκευής και Ανακαίνισης Οικοδομικών Έργων”.

2018

 

 

 

 

 

Η City Engineering επεκτείνει την δραστηριότητα της στο νησί της Σαντορίνης ιδρύοντας υποκατάστημα το έτος 2019. Η απόφαση αυτή στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς και ταυτόχρονα συμβάλλει καθοριστικά στη περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

Η εταιρεία μετακομίζει σε νέα γραφεία επί της οδού Υμηττού στο Μετς αναζητώντας το δικό της αυτόνομο κτίριο πλέον. Η εταιρεία εδράζεται πλέον σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας 500 τετραγωνικών μέτρων παραμένοντας στο κέντρο της Αθήνας, με εύκολη πρόσβαση και με άνετη-ασφαλή στάθμευση αυτοκινήτων για τους πελάτες.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

MEDIA

enpol-ee-_-Agenda-of-the-Round-Table
enpol-ee-_-Agenda-of-the-Round-Table-2

Συμμετοχή του CEO της εταιρείας στο συνέδριο που διοργάνωσε η Interreg Europe για τις πολιτικές ενεργειακής απόδοσης στη χώρα μας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής.

Παρέμβαση του Διευθυντή της εταιρείας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL για θέματα εκτίμησης ακίνητης περιουσίας