Πολιτικοί Μηχανικοί

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Βασικός κορμός της CITY ENGINEERING αποτελεί η ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών.
Η επιστημονική κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, το αποτέλεσμα και ο επαγγελματισμός αποτελούν τα χαρακτηριστικά των Πολιτικών Μηχανικών μας, οι οποίοι αναλαμβάνουν όλες τις φάσεις (συμβουλευτική, μελέτη, κατασκευή και παράδοση) οικοδομικού ή τεχνικού έργου.

Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών, οι Πολιτικοί Μηχανικοί μας εφαρμόζουν την επιστήμη και παρακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες, σχεδιάζουν με λεπτομέρεια σύγχρονους και βιώσιμους χώρους.Με δεδομένο την ποιότητα και αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνικές για την δημιουργία άρτιων κατασκευών με νέα σύγχρονες λύσεις.

“Οι πρακτικές στις οποίες δραστηριοποιείται ο πολιτικός μηχανικός είναι από τις παλαιότερες στον κόσμο. Περίπου το 2550 π.Χ., ο Ιμχοτέπ, ο πρώτος τεκμηριωμένος μηχανικός, έχτισε μια διάσημη πυραμίδα του Φαραώ Ζοζέρ που βρέθηκε στη Σακάρα. Οι πρώτοι πολιτικοί μηχανικοί ήταν στην πραγματικότητα στρατιωτικοί μηχανικοί, συνδυάζοντας τις στρατιωτικές και αστικές δεξιότητες.”

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η ομάδα της CITY ENGINEERING έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, αναλαμβάνει να κατασκευάσει ή και να αναβαθμίσει το ακίνητό σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε κατασκευαστική ανάγκη καλύπτοντας πλήρως τις προσδοκίες σας, εφαρμόζοντας πρότυπα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας.

Ποιοτική υλοποίηση
Ανεξάρτητα απο το είδος του έργου, είτε πρόκειται για την κατασκευή ενός κτιρίου ή ανακαίνιση, είτε για τεχνικό έργο, η ομάδα εκτελεί το έργο με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και κόστους σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά και εθνικά πρότυπα ποιότητας.

 

Οι μηχανικοί μας είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι

Η CITY ENGINEERING στέκεται χρόνια δίπλα σε κατασκευαστές, εργολάβους, μηχανικούς αλλά και ιδιώτες, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, εκπονώντας τις απαιτούμενες μελέτες με αξιοπιστία και ευθύνη.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ;

Οι μηχανικοί της CITY ENGINEERING έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν εις πέρας κάθε έργο.

 • Εμπειρία
  Η μακρόχρονη εμπειρία των Πολιτικών Μηχανικών στον κατασκευαστικό κλάδο, σε συνδυασμό με την ύπαρξη εξειδικευμένου και τεχνικού προσωπικού μας ανά τομέα εργασίας, όπως επίσης και οι συνέργειες με τους μεγαλύτερους οίκους προμηθευτών δομικών υλικών, μας δίνει την δυνατότητα αλλά και την σιγουριά να παρέχουμε σε εσάς, τεχνικές και υλικά υψηλών προδιαγραφών εφαρμόζοντας τα στο έργο σας για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ανώτερης ποιότητας.
 • Οργανωτικότητα
  Οι εργασίες που πραγματοποιούνται για το έργο σας, εκτελούνται πάντα υπό την επίβλεψη και την επιστασία μηχανικού της City Engineering, η παρουσία του οποίου διασφαλίζει την πλήρη και άρτια εφαρμογή των διαδικασιών και τεχνικών, σε όλα τα στάδια των εργασιών, από τις εκσκαφές, κατεδαφίσεις, αποξηλώσεις κ.τλ., έως και την αποπεράτωση του έργου, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την υπεύθυνη υλοποίηση της κατασκευής, αλλά και την πρόληψη αποφυγείς πιθανών προβλημάτων.
 • Εμπιστοσύνη
  Οι πελάτες μας, επιστρέφουν σε εμάς για την ανάληψη νέων έργων, επεκτάσεων αλλά και να προτείνουν την City Engineering στο στενό τους περιβάλλον. Ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών όπως και για όλη την εταιρεία City Engineering καθώς η “επιστροφή των πελατών” για νέες αναθέσεις αποτελεί για εμάς μια ακόμη επιβράβευση και επιβεβαίωση της Εμπιστοσύνης που μας δείχνουν, οικοδομώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ μας.
 • Επιμόρφωση
  Οι Πολιτικοί Μηχανικοί της εταιρείας μας, εκπαιδεύονται συνεχώς και ενημερώνονται (μέσω διαδικτυακών ενημερωτικών ημερίδων, συμμετοχή σε συνέδρια, μελέτη κτλ) για κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη στο τομέα της κατασκευής, των δομικών υλικών, λύσεων δόμησης, νέων προτύπων και κανονισμών, ώστε να προτείνουν σε εσάς μια εξατομικευμένη αλλά και καινοτόμου λύση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και με την γρηγορότερη απόσβεσης της επένδυση σας.
 • Διαχείριση έργου
  Η διαχείριση των έργων γίνεται εισάγοντας λύσεις που βελτιώνουν ουσιαστικά την λειτουργικότητα του και την σχέση κόστους-αποτελέσματος. Η ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, εφαρμόζοντας τες, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας διαρκώς την υλικοτεχνική υποδομή σχεδιασμού και παραγωγής.

Θέτοντας αυστηρά αλλά όμως ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα, οι μηχανικοί της CITY ENGINEERING είναι συνεπής στους χρόνους και κυρίως στο αποτέλεσμα της εργασίας.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Για κάθε έργο, η επιλογή των υλικών γίνεται έπειτα από ενδελεχή μελέτη και έρευνα, συνδυάζοντας τις βασικές αρχές της επιστήμης των Πολιτικών Μηχανικών με τις νέες τεχνολογίες δομικών υλικών.

Η συνεχής επίβλεψη κρίσιμων κατασκευαστικών παραμέτρων σε όλα τα στάδια της κατασκευής από πολιτικό μηχανικό και εργοδηγό, η άρτια ποιότητα κατασκευής με χρήση άριστης ποιότητας δομικών υλικών, η συνεχής επίβλεψη σε όλα τα στάδια από πολιτικό μηχανικό και έμπειρο εργοδηγό όπως επίσης η εκτέλεση του έργου από καταρτισμένα και έμπειρα συνεργεία και την εφαρμογή της στατικής μελέτης στην κατασκευή με βάσει τον ισχύοντα αντισεισμικό κανονισμό, αποτελούν εγγύηση κατασκευαστικής και τεχνικής αξιοπιστίας και έργο υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες
Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια ενός έργου, απο τον Σχεδιασμό, τη Διαχείριση, την Κατασκευή και την Επίβλεψη, έως και την ολοκλήρωση και παράδοσή του.

 Μετατρέψτε τα οικοδομικά σας σχέδια σε πραγματικότητα με τη βοήθεια ενός έμπειρου μηχανικού της CITY ENGINEERING. Ο εξειδικευμένος μηχανικός μας συμβαδίζει με τις τελευταίες εξελίξεις στα υλικά κατασκευής και τις μεθόδους διαχείρισης τους.

Ακεραιότητα
Κάθε έργο για εμάς αποτελεί ένα όνειρο προς πραγματοποίηση. Όταν η δουλειά σου είναι να «χτίζεις» τα όνειρα των άλλων , όταν το έργο σου θα αλλάξει την καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων , όταν κάποιος σου αναθέτει να του δημιουργήσεις το σπίτι του τότε οφείλεις να τιμήσεις αυτή την επιλογή στο ακέραιο. Να δώσεις το Είναι σου για να ανταπεξέλθεις στο βάρος της πρόκλησης. Να δίνεις κάθε πρωί τη μάχη !
Αυτός είναι και ο μοναδικός μας στόχος σε κάθε μας συνεργασία με τον πελάτη! Η ακεραιότητα για εμάς είναι τρόπος ζωής και πάνω από όλα, τρόπος δουλειάς!

Καινοτομία
Οι προτάσεις μας βασίζονται στις νέες τεχνολογίες υλικών και με καινοτόμο σχεδιασμό, ακολουθούμε πιστά τις βασικές αρχές της κατασκευής δίνοντας παράλληλα την απαιτούμενη έμφαση στην ποιότητα, την αισθητική, το σύγχρονο design, τη λειτουργικότητα, την απόδοση, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην CITY ENGINEERING η ομάδα των Πολιτικών Μηχανικών είναι στη διάθεση σας καταγράφοντας τις ανάγκες και τις σκέψεις σας, ώστε μαζί σας να σχεδιάσετε απο κοινού το έργο που θα καλύψει στο ακέραιο.

Με πρωτοποριακές ιδέες, υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ενεργειακή απόδοση και την ασφάλεια η ομάδα μας σχεδιάζει και δημιουργεί τα σπίτια του μέλλοντος για μια πιο βιώσιμη και φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον κατασκευή.
Απο την επιλογή του χώρου και τον σχεδιασμό ενός έργου έως και την ολοκλήρωσή του, παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα τις αρχές του περιβαλλοντικού σχεδιασμού των κτιρίων για μία βιώσιμη πόλη.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ CITY ENGINEERING

Η CITY ENGINEERING είναι εξειδικευμένη σε ευέλικτα, προσαρμοσμένα σχέδια κτιρίων και σας βοηθάμε να προχωρήσετε το έργο σας.

Είμαστε άρτια εξοπλισμένοι σε όλους τους τομείς της οικοδομής και των κατασκευών, όχι μόνο στις υπηρεσίες στατικής μηχανικής αλλά και στις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, ανακαινίσεις κουζίνας, μπάνιου και καταστημάτων. Το πάθος μας λάμπει σε κάθε έργο και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Όταν χρειάζεστε αξιόπιστους μηχανικούς στην υπηρεσία σας η CITY ENGINEERING είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα ολοκληρώσει τη δουλειά εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού.

Στην CITY ENGINEERING έχουμε αποδείξει τις αξίες μας και τις αρχές μας. Παρέχουμε:

 • ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – Δέσμευση για συνεχή βελτίωση και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είτε πρόκειται για μηχανική ανάλυση, σχεδιασμό ή τεκμηρίωση.
 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ – Η εμπειρία μετράει όταν πρόκειται για την ανάπτυξη οικονομικά αποδοτικών δομικών σχεδίων και την παροχή εξαιρετικών εκθέσεων επιθεώρησης κτιρίων και πιστοποιήσεων.
 • ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ – Οι μηχανικοί μας είναι έμπειροι και ικανοί σε όλα τα σύγχρονα υλικά κατασκευής, από σκυρόδεμα, τοιχοποιία και χάλυβα μέχρι ξυλεία, αλουμίνιο και γυαλί.
 • END-TO-END SERVICE – Ο μηχανικός της CITY ENGINEERING αποτελεί τον προσωπικό σας σύμβουλο και παραμένει εμπλεκόμενος στο έργο σας από την ανάπτυξη των σχεδίων έως την επιτυχή ολοκλήρωση.
 • Θέλετε να ανακαινίσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο κτιριακό έργο;
 • Οι αξιόπιστοι μηχανικοί της CITY ENGINEERING είναι εδώ για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα!

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 – 9801980

Ενδιαφερομαι
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ


  γραφείο, κατάστημα, κατοικία...