ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

You are here:

Ήρθε η ώρα που αποφασίσατε να ανακαινίσετε ή να αναδιαμορφώσετε το χώρο σας. Πάντοτε αυτό έρχεται μετά από πολύ σκέψη και στο σωστό timing. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την ανάγκη ανακαίνισης ή και αναδιαμόρφωσης του χώρου μας.

Μπορεί να φαντάζει δύσκολο ή χρονοβόρο, αλλά με τη σωστή επιλογή συνεργάτη, μπορείτε να απολαύσετε το αποτέλεσμα που ονειρευτήκατε.

Γιατί ανακαίνιση/αναδιαμόρφωση;

 • Έχω κάνει αγορά ακινήτου και θέλω να το ανακαινίσω/ αναδιαμορφώσω με βάση το προσωπικό μου γούστο και χαρακτήρα.
 • Θέλω να ανακαινίσω/αναδιαμορφώσω το χώρο μου λόγω παλαιότητας.
 • Αγόρασα νέο ακίνητο και θέλω να το εκμεταλλευτώ οικονομικά.
 • Θέλω να κάνω ανακαίνιση/ αναδιαμόρφωση του χώρου μου για να νιώθω καλύτερα εγώ και η οικογένειά μου, να γίνει πιο λειτουργικό και μοντέρνο.
 • Έχω θέματα με μούχλα, υγρασία, λειτουργικότητα κ.α.
 • Θέλω να αναδιαμορφώσω το χώρο μου για να το εκμεταλλευτώ ως τουριστικό κατάλυμα τύπου airbnb.
 • Θέλω να χρησιμοποιήσω εναλλακτικές πηγές ενέργειας για θέρμανση και να αλλάξω τα υδραυλικά του χώρου μου.
 • Ήρθε και πάλι η ώρα του ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ και θέλω να το εκμεταλλευτώ.
 • Ο χώρος μου θέλω και πρέπει να εμπνέει αυτό που οραματίζομαι για να έχω γαλήνη, ηρεμία και παραγωγικότητα.

Βεβαίως αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που σας οδήγησαν στην απόφαση της ανακαίνισης ή αναδιαμόρφωσης του ακινήτου σας.

[*Ανακαίνιση: Η ανακαίνιση αναφέρεται στην αποκατάσταση ή εκ νέου δημιουργία νέων συνθηκών ενός χώρου. Π.χ., η αλλαγή των πλακιδίων στην κουζίνα ή το μπάνιο μας, το χρώμα στους τοίχους, η αλλαγή των ειδών υγιεινής ή των ντουλαπιών της κουζίνας. Η CITY ENGINEERING όπως πάντα στο πλευρό σας, έχει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας, τις καλύτερες συνεργασίες στο χώρο των ανακαινίσεων. Η συνέπεια, η οργάνωση, η διαφάνεια αλλά και ο σεβασμός απέναντι στις επιθυμίες και το όραμά σας είναι η κινητήριος δύναμη ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας χώρο. ]

[*Αναδιαμόρφωση: αναφέρεται στη δημιουργία νέας δόμησης και είναι πιο δραστική από την ανακαίνιση. Π.χ., ας πούμε πως θέλετε να μετατρέψετε ένα χώρο όπως το σαλόνι, σε δύο υπνοδωμάτια, να μετατοπίσετε το μπάνιο σας σε άλλο χώρο, ή ακόμα και να αλλάξετε τη δομή της κουζίνας σας γιατί δεν σας βολεύει η υπάρχουσα.. Αυτό γίνεται με την αναδιαμόρφωση του χώρου και είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία καθώς αυτό θα απαιτούσε σημαντικές αλλαγές σε υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Η αναδιαμόρφωση είναι συνήθως πιο κοστοβόρος διαδικασία και απαιτεί επιπλέον χρόνο. Μπορείτε να κάνετε ολική ή μερική αναδιαμόρφωση. Η CITY ENGINEERING είναι πάντα στο πλευρό σας με συνέπεια, διαφάνεια και σεβασμό στις απαιτήσεις σας.]

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιολογήσουμε μαζί τις ανάγκες του χώρου σας.

Καλεστε μας στο 210 – 9801980

η επικοινωνηστε μαζι μας μεσω της φορμας

Ενδιαφερομαι

Θέλεις να ανακαινίσεις ή να αναδιαμορφώσεις το ακίνητό σου;

Η CITY ENGINEERING με πολυετή εμπειρία και τους καλύτερους συνεργάτες στο χώρο της ανακαίνισης πανελλαδικά, είναι στο πλευρό σας με συνέπεια, διαφάνεια και σεβασμό στο όραμά σας.

Η ανακαίνιση είναι μία σύνθετη διαδικασία. Απαιτεί μελέτη, συνέπεια, οργάνωση, εμπειρία και απόλυτο σεβασμό σε αυτό που επιθυμείτε ως ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Στο πλαίσιο μίας άριστης νέας συνεργασίας, η CITY ENGINEERING σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την Αρχιτεκτονική Μελέτη Πρότασης Ανακαίνισης Διαμερίσματος ή της κατοικίας σας.

Επιλέξτε μας για την μερική ή ολική ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση του ακίνητού σας και εμείς θα κάνουμε

 • ΔΩΡΕΑΝ την Αρχιτεκτονική Μελέτη Πρότασης Ανακαίνισης Διαμερίσματος ή της κατοικίας σας.
 • ΔΩΡΕΑΝ την Βεβαίωση Εργασιών σύμφωνα με τον ν. 4495/17 για χώρους άνω των 50τ.μ. σας παρέχουμε

Θέλω να ανακαινίσω το διαμέρισμά μου/ το σπίτι μου.

Είναι γεγονός πως πολλοί προσπαθούν να κάνουν μια ανακαίνιση μόνοι τους στο χώρο τους, διαλέγοντας διαφορετικά συνεργεία ανάλογα με το κόστος και τις ανάγκες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις και σχεδόν πάντα μπαίνει σε ισχύ ο Νόμος του Μέρφι, δηλαδή ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει, και η δουλειά δεν γίνεται όπως θα θέλαμε ή θα περιμέναμε. Για να αποφύγουμε τις κακοτοπιές, τα άσκοπα έξοδα, τα φθηνά που γίνονται ακριβά στη διάρκεια και επιπλέον, χαμένο χρόνο που ενδεχομένως θα προκύψει, πρέπει να επιλέξουμε σωστά τους συνεργάτες που θέλουμε. Γνώμονας είναι η εξειδίκευση και η εμπειρία σε θέματα ανακαινίσεων και αναδιαμορφώσεων.

Η CITY ENGINEERING έχει στην ομάδα της τους πιο έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και άλλους συνεργάτες, ώστε η ανακαίνισή σας να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία. Είτε επιλέγεται ολική ή μερική ανακαίνιση, γίνεται για εμάς προσωπική υπόθεση και θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Η ανακαίνιση συμπεριλαμβάνει όλα όσα εσείς θέλετε, αλλά και με βάση τη γνωμάτευση των έμπειρων συνεργατών μας, θα λάβετε γνώση για όλα όσα κριθούν κρίσιμα για το ακίνητό σας.

Δεδομένης της σημασίας τέτοιων θεμάτων, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας παρέχονται οι υπηρεσίες ενός ελεγμένου και έμπειρου μηχανικού, όπως είναι οι συνεργάτες της CITY ENGINEERING.

Σε μία ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση, η μελέτη του χώρου γίνεται από τους έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς της ομάδας μας. Στόχος και μέλημά μας είναι να αποκτήσετε έναν λειτουργικό και παραγωγικό χώρο υψηλής αισθητικής.

Το κόστος είναι πάντα ανάλογο του έργου. Θα έχετε πλήρη εικόνα από εμάς για το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών. Προσφέρουμε πάντοτε δυνατότητες αποπληρωμής ώστε να σας διευκολύνουμε.

Όχι, δυνατό και βροντερό, όχι. Δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη καθώς η CITY ENGINEERING θα μελετήσει το χώρο σας, θα σας δώσει πλήρη εικόνα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν. Βεβαίως, κατά τη διάρκεια ενός έργου, εάν υπάρχουν ζημιές που δεν φαίνονται ώστε να αξιολογηθούν, τότε εγκαίρως θα ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο των εργασιών. Στόχος μας είναι πάντοτε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, να κερδίζουμε επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών μας και βεβαίως να μεριμνούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμπιστοσύνη, διαφάνεια και σεβασμός είναι η δική μας κινητήριος δύναμη για το δικό σας όραμα.

Η CITY ENGINEERING κάνει το καλύτερο δυνατό για τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Μιλήστε μαζί μας και θα βρούμε το πλάνο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας. Ανάλογα με το έργο, τις ανάγκες του αλλά βεβαίως και τις δικές σας απαιτήσεις, δουλεύουμε οργανωμένα και με απόλυτο σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε προσυμφωνήσει. Σε περιπτώσεις κρυφών προβλημάτων γίνεται εκ νέου συνεννόηση για τους απαιτούμενους χρόνους.

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές από όλους τους κλάδους ώστε να κάνουμε το δικό σας όραμα πραγματικότητα. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα βαλάντια, πάντοτε με υψηλή ποιότητα, αισθητική και σεβασμό στις απαιτήσεις σας.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου. Κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να μην στερηθείτε το χώρο σας. Για την διάρκεια και ολοκλήρωση των έργων στην οικία σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εναλλακτική κατοικία μέσω των συνεργατών μας. Είναι γεγονός πως η ηρεμία και η γαλήνη είναι απαραίτητη κάθε στιγμή στη ζωή μας. Καταλαβαίνουμε πως μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε σε μία κατοικία όταν διενεργούνται εργασίες όπως γκρεμίσματα, αλλαγές στα υδραυλικά και άλλες, με σκόνη και ακαταστασία.
Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διαμονή στο χώρο σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην εύρεση προσωρινής κατοικίας έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα. Εάν οι εργασίες έχουν διάρκεια πέραν του μήνα, αναλαμβάνουμε τα έξοδα διαμονής σας για τις πρώτες 7 ημέρες.

Τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και προσαρμόζονται ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Οι προμηθευτές μας είναι συνεργάτες πολλών ετών και αποτελούν τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους της αγοράς.

Βεβαίως και μπορείτε. Λειτουργούμε με βάση τον δικό σας προγραμματισμό και τις επιθυμίες σας.

Όπως είναι φυσικό, εάν υπάρχουν προβλήτα τα οποία θα αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια γκρεμισμάτων, το κόστος θα είναι ανάλογο των εργασιών. Στόχος μας πάντοτε είναι η καλή και διαφανής συνεργασία.

Η CITY ENGINEERING δίνει 15ετή γραπτή εγγύηση βλαβών

Το νέο μέτρο της κυβέρνησης προσφέρει φοροελαφρύνσεις για τις ανακαινίσεις σπιτιού, διαμερίσματος, κουζίνας, μπάνιου ή και καταστήματος με έκπτωση φόρου έως και 6.400€. Τα Φοροκίνητρα αφορούν αναβάθμιση κτιρίων, και δαπάνες ενεργειακής, λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης κτιρίων που πραγματοποιούνται από 1/1/2020 έως και 31/12/2022.

Διαβάστε τις Επιλέξιμες Δαπάνες

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων, υαλοπινάκων και εξωτερικών προστατευτικών φύλλων
 • Εγκατάσταση ή αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης / ψύξης, καθώς και των αναγκαίων υποδομών και στοιχείων, ώστε το κτίριο να καθίσταται πλήρως λειτουργικό
 • Εγκατάσταση διατάξεων αυτόματου ελέγχου της λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης / ψύξης
 • Εγκατάσταση συστήματος αυτοπαραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος (με ενεργειακό συμψηφισμό), καθώς και συστημάτων ηλεκτρικών συσσωρευτών (μπαταρίες) όταν συνδυάζονται με φωτοβολταϊκά συστήματα
 • Εγκατάσταση συστήματος παραγωγής ζεστού νερού με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)
 • Εγκατάσταση συστήματος μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας
 • Αναβάθμιση φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ – ΑΣΙΘΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

 • Τοποθέτηση / αντικατάσταση υδραυλικής εγκατάστασης
 • Τοποθέτηση / αντικατάσταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
 • Συντήρηση / επισκευή στέγης
 • Επισκευή τοιχοποιίας / χρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων
 • Τοποθέτηση σταθερών ή κινητών συστημάτων σκίασης
 • Αναβάθμιση ή εγκατάσταση ανελκυστήkjhjlhkoökjhlkhhj jhfeläkäoök jfööjjfρα
 • Εγκατάσταση οικιακών σημείων επαναφόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων
 • Αλλαγή ή επισκευή δαπέδων

Τι σας παρέχει η CITY ENGINEERING

 • Τη μελέτη Μελέτη και Σχεδίαση του χώρου που θέλετε να ανακαινίσετε.
 • Φωτορεαλιστική (τρισδιάστατη) απεικόνιση του σχεδίου πριν την έναρξη ώστε να είστε πλήρως κατατοπισμένοι για το αποτέλεσμα.
 • Εντοπισμό και αποκατάσταση προβλημάτων του σπιτιού
 • Αξιόπιστο Χρονοδιάγραμμα Κατασκευής.
 • Ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του χώρου σας.
 • Διακανονισμό με βάση τις οικονομικές σας δυνατότητες και έντοκη χρηματοδότηση του έργου σας.
 • Υπάρχει γραπτή τήρηση του προϋπολογισμού του έργου ασχέτως τυχόν απρόβλεπτων χρεώσεων.
 • Δυνατότητα γρήγορης κατασκευής (fast track) με εργασία σε τρεις βάρδιες.
 • Συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των οικοδομικών εργασιών.
 • Οι εργασίες υλοποιούνται από εξειδικευμένους εργατοτεχνίτες με συνέπεια την επιμονή στην λεπτομέρεια.
 • Διαρκής επίβλεψη εργασιών από τον Πολιτικό Μηχανικό της CITY ENGINEERING.
 • Γραπτή ενημέρωση για τις κατασκευαστικές τεχνικές που συμφωνήθηκαν καθώς και για τα υλικά ώστε να υπάρχει πλήρης κατατόπιση του πελάτη.
 • Προσφορά όλων των απαιτούμενων υπηρεσιών για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης/αναδιαμόρφωσης του χώρου.
 • Για τη δική σας κατοχύρωση από επιπλέον καθυστερήσεις, εκτός μη των μη συμφωνηθέντων εργασιών (βλ. κρυφά προβλήματα), διατηρείται Πρωτόκολλο παραλαβής του έργου.
 • Ανταγωνιστικές οικονομικές προσφορές με την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα πάντοτε στο επίκεντρο.
 • Πλήρη φάκελο με όλες τις εργασίες που υλοποιήθηκαν σε όλους τους τομείς και όλα τα οικονομικά στοιχεία.
 • 15ετή γραπτή εγγύηση βλαβών.

Η αρχή των πάντων είναι η επικοινωνία. Ρωτήστε μας για ότι σας απασχολεί σήμερα, ακόμα και αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δική σας ανακαίνιση.

Καλεστε μας στο 210 – 9801980

η επικοινωνηστε μαζι μας μεσω της φορμας

Ενδιαφερομαι

Καλεστε μας στο 210 – 9801980

η επικοινωνηστε μαζι μας μεσω της φορμας

Ενδιαφερομαι