ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ CITY ENGINEERING

null

Ένα πράγμα πρέπει να έχει κανείς: Είτε μια ψυχή που είναι εκ φύσεως χαρούμενη είτε μια ψυχή που την κάνει χαρούμενη η δουλειά, η αγάπη, η τέχνη και η γνώση
είπε ο Γερμανός φιλόσοφος Νίτσε.

 

Η έμπειρη ομάδα της CITY ENGINEERING είναι πάντα δίπλα σε ό,τι αφορά στις ανακαινίσεις των αγαπημένων σας χώρων. Ως μοντέρνοι Δαίδαλοι, άνθρωποι δηλαδή που εργάζονται ευφυώς και τεχνικώς, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και λειτουργικότητα του κάθε χώρου, προσφέροντας σε όσους μας εμπιστεύονται, αρμονία, γαλήνη και ομορφιά!

 

Ο χρόνος δεν φθείρει, η αναβλητικότητα ναι.

Η CITY ENGINEERING πρωτοστατεί σε ό,τι έχει να κάνει με τη μερική ή ολική ανακαίνιση ενός από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας – την κουζίνα!

Με σημαία την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των οικοδομικών εργασιών και των ανακαινίσεων, μπορούμε να πούμε πως το πιο σημαντικό βήμα για την ανακαίνιση ενός σπιτιού, είναι πάντα το πρώτο! Και για να γίνει το πρώτο βήμα, πρέπει απλά να πάρετε την απόφαση.

Η κουζίνα δεν αποτελεί απλά έναν ακόμα λειτουργικό χώρο του σπιτιού. Είναι σημαντική γιατί είναι και χώρος αναψυχής, οικογενειακών στιγμών και βεβαίως διαφόρων δραστηριοτήτων που συνοδεύουν τον άνθρωπο από μικρή ηλικία.

Εκεί κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη μαγειρική, συνθέτουμε το γεύμα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Εκεί πλάθουμε κουλουράκια μαζί με τα παιδιά μας, εκεί ακολουθούμε τις συνταγές της γιαγιάς ή ετοιμάζουμε το γεύμα των φιλοξενούμενών μας. Μα είναι και άλλα πράγματα όπως ενδεχομένως τα οικογενειακά ή φιλικά γεύματα, οι συζητήσεις, η δημιουργία.

Αν πάλι, δε μαγειρεύουμε καθόλου, σίγουρα τρώμε. Ο χώρος μας είναι καλό να αποπνέει ηρεμία και τάξη μέσω της λειτουργικότητάς του και της ευκολίας που μπορεί να προσφέρει.

Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της CITY ENGINEERING είναι πανέτοιμη να δημιουργήσει το αποτέλεσμα των ονείρων σας για όλους τους παραπάνω λόγους!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η επικοινωνία μας επικεντρώνεται στις δικές ανάγκες και απαιτήσεις. Κατόπιν και βάση του προϋπολογισμού σας θα σχεδιάσουμε το νέο σας, ανακαινισμένο χώρο και θα προχωρήσουμε στις εργασίες.

Με σύμμαχο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας, στόχος μας είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση με το τελικό αποτέλεσμα. Η ανανέωση που προσφέρει μία ανακαίνιση, φέρνει ανάταση στην ψυχολογία μας και ενέργεια στη ζωή μας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και θα βρούμε τις λύσεις που σας ταιριάζουν, οικονομικά και οικοδομικά.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ;

Οι εικόνες των πιο σημαντικών και όμορφων στιγμών μίας οικογένειας συμπεριλαμβάνουν έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, την κουζίνα, γι’ αυτό και περιγράφεται πολλές φορές ως η καρδιά και η ψυχή ενός σπιτιού.

Αν η κουζίνα μας είναι κατεστραμμένη, χρονολογημένη, άστατη ή δυσλειτουργική, αυτομάτως επιβαρύνεται και η ψυχολογία μας.

Μια καινούργια ή ανακαινισμένη κουζίνα μπορεί αβίαστα να συνδυάσει την άνεση, την ομορφιά και την ευκολία και να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας.

 

Διαβάστε παρακάτω κάποιους κορυφαίους λόγους για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση της κουζίνας σας!

 

#1 Η σημερινή σας κουζίνα είναι… προπολεμική

Η φθορά είναι ως επί το πλείστων ο πιο προφανής και συνηθισμένος λόγος ανακαίνισης. Οι κουζίνες ως τα πιο πολυσύχναστα μέρη του σπιτιού, είναι και πιο επιρρεπής σε ζημίες όπως στους πάγκους εργασίας, τις βρύσες, στις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα πλακάκια, τα ηλεκτρικά είδη, τα ντουλάπια.

Επίσης, αν η κουζίνα είναι χρονολογημένη, παλιά, ίσως ακόμα και εργολαβική από τότε που κτίστηκε η οικοδομή ή το σπίτι σας, τότε σίγουρα χρίζει αλλαγών και αναβαθμίσεων.

Φέρνοντας την κουζίνα σας στον 21ο αιώνα όχι μόνο είναι μια επενδυτική ευκαιρία και μια άσκηση εξοικονόμησης ενέργειας (διαβάστε #2 και #3), αλλά βελτιώνει και εκσυγχρονίζει την εμφάνιση και την αισθητική ολόκληρου του σπιτιού σας.

Στη CITY ENGINEERING φροντίζουμε για να φέρουμε την κουζίνας στο «σήμερα» δίνοντάς το χαρακτήρα που εσείς επιλέγετε!

 

#2 Επιπρόσθετη αξία, γιατί όχι;

Εύλογο και αυτονόητο! Όποιον εκτιμητή ακινήτων και να ρωτήσετε, η κουζίνα είναι από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την αύξηση ή μείωση πώλησης του ακινήτου σας! Μια σύγχρονη και λειτουργική κουζίνα είναι πάντοτε πιο ελκυστική για τους αγοραστές. Δείτε λοιπόν την οικονομική δαπάνη σαν μία επένδυση και όχι ως κόστος.

Αν θέλετε η κουζίνα σας να «κερδίσει» τις εντυπώσεις, ελάτε στη CITY ENGINEERING και θα το κάνουμε πραγματικότητα!

 

#3 Εξοικονόμηση ενέργειας ίσον εξοικονόμηση χρημάτων!

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε την κουζίνα σας πράσινη; Όχι, δεν εννοούμε το χρώμα, αλλά την εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι «πράσινες» κουζίνες γενικά αποδίδουν καλύτερα, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και, ως εκ τούτου, ισοδυναμούν με εξοικονόμηση χρημάτων.

Μπορούμε, λ.χ., να εξασφαλίσουμε χαμηλότερους λογαριασμούς, με ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, δηλαδή συσκευές με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Θέλετε η κουζίνα να δει «καλύτερες μέρες»; Επικοινωνήστε με τη CITY ENGINEERING και θα φροντίσουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους σας!

 

#4 Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος! Αισθητική παρέμβαση τώρα!

«Όποιος διατηρεί την ικανότητα να βλέπει την ομορφιά, δε γερνάει ποτέ», είπε ο Τσέχος συγγραφέας Φραντς Κάφκα.

Η αισθητική παρέμβαση στην κουζίνα είναι θέμα ψυχικής γαλήνης. Τα ντουλάπια που πάλιωσαν, ο πάγκος που είναι φθαρμένος, το χρώμα στους τοίχους που πρέπει να αλλάξει, η διαμόρφωση του χώρου που έγινε από άλλους και δεν έχει το προσωπικό μας στυλ, όλα αυτά μαζί και το καθένα ξεχωριστά είναι καμπανάκια ανακαίνισης.

Αλλάξτε τον πάγκο, βάλτε νέα ντουλάπια, τοποθετήστε πλακίδια της αρεσκείας σας, βάψτε το χώρο στο χρώμα που σας εμπνέει και γκρεμίστε ή χτίστε καινούριους τοίχους.

Θέλετε η κουζίνα σας να λάμψει και πάλι; Στη CITY ENGINEERING επιλέγουμε  κορυφαία υλικά που αντέχουν στο χρόνο και τη συχνή χρήση, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, πετυχαίνοντας την ιδανική σχέση τιμής και ποιότητας.

 

#5 – Θέλετε μια κουζίνα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Θέλετε να φιλοξενήσετε τους αγαπημένους σας αλλά η κουζίνα σας έχει άλλη άποψη. Με μια ανακαίνιση όμως, η κουζίνα μπορεί να μετατραπεί σε ένα φιλόξενο χώρο ψυχαγωγίας. Ανοιχτή κουζίνα, με πάσο ή ίσως μια νησίδα, συνδυασμός με το καθιστικό ή την τραπεζαρία, ίσως να προσθέσετε ένα «μπαρ πρωινού» γιατί αυτό σας εμπνέει.

Στη CITY ENGINEERING σας παρέχουμε σύγχρονες και εξατομικευμένες λύσεις για μία αναβαθμισμένη κουζίνα με υψηλή αισθητική, εργονομία και έμφαση στις λεπτομέρειες.

 

#6 – Χρειάζεστε μια κουζίνα που είναι πιο λειτουργική

Απλοποίηση τώρα στη ζωή και την καθημερινότητά μας, θα μπορούσαμε να το θέσουμε κι έτσι. Η λειτουργικότητα μιας κουζίνας σημαίνει μειωμένο φόρτο εργασίας, ευκολία στη διαδικασία προετοιμασίας γευμάτων, περισσότερο χώρο λόγω της έξυπνης αποθήκευσης, έξυπνες συσκευές, προσθήκη ενδεχομένως περισσότερων ντουλαπιών, ευκολία στην καθαριότητα, κτλ.

Εμείς στη CITY ENGINEERING θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας, μια κουζίνα ιδανική και αψεγάδιαστη για εσάς και τις ανάγκες σας! Βάζουμε την υπογραφή μας, εμπιστευθείτε μας!