2004

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τρίτωνος 35-37, Π. Φάληρο, Τ.Κ.175 61

Τηλ: 210 9822288 – Fax: 2109569458

Ο Αρίδας Αθανάσιος (Πολιτικός Μηχανικός) και ο Βασίλειος Γκουγκουλής (Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) συστήνουν την πρώτη εταιρεία. Στόχος τους είναι να προσφέρουν λύσεις στον τομέα των κατασκευών-ανακαινίσεων που γνώριζε μεγάλη άνθηση την εποχή εκείνη. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά όμως ο τρόπος παρέμβασης και συνεισφοράς μας φέρει πάντοτε τη σφραγίδα που μας κάνει περήφανους.

2006

Νέες ιδέες, νέο όραμα, νέοι άνθρωποι και η AR.GO.TECNICA παίρνει άλλο σχήμα. Συγκροτείται το πρώτο τεχνικό γραφείο από τον Αρίδα Αθανάσιο στο Παλαιό Φάληρο.

 

 

2008

Το γραφείο αναλαμβάνει δράση και στην Αθήνα. Μισθώνει ένα χώρο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και δραστηριοποιείται πλέον κυρίως εκεί.

 

 

2009

Η εταιρεία αλλάζει νομικό πρόσωπο και μετασχηματίζεται σε Ο.Ε. Η διαχείριση περνάει οριστικά στον ιδρυτή Αθανάσιο Αρίδα και τον Πολιτικό Μηχανικό Κωνσταντινίδη Νικόλαο ο οποίος διατηρούσε ήδη πενταετή προσφορά στην εταιρία. Η ανάληψη ανώτατων διοικητικών θέσεων από στελέχη της εταιρίας με εξαιρετική προσφορά έχει πια σηματοδοτηθεί.

2012

Η εταιρεία μετακομίζει σε νέα γραφεία επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου λόγω ανεπάρκειας χώρου. Η εταιρεία εκτείνεται πλέον σε τριακόσια τετραγωνικά (300) επιφάνεια με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υλικοτεχνική υποδομή για να υποστηρίξει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τις ανάγκες της εποχής και τον υψηλό ανταγωνισμό.

2014

Η εταιρεία με σκοπό να καλύψει την ζήτηση στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργεί δίκτυο με την τεχνική εταιρεία ΑΝΑΔΟΜΩ που έχει αποκλειστικά πλέον στο τιμόνι της τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη, και μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει πανελλαδικά με ομοιόμορφη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

MEDIA

Παρέμβαση του Διευθυντή της εταιρίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL για θέματα εκτίμησης ακίνητης περιουσίας