Σύμμαχος σε όσους θέλουν να ανακαινίσουν το σπίτι τους με το πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας»

interior-design-fascinating-how-to-choose-the-best-house-interior-design-dnnoptin-as-well-as-interior-design-plus-house-interior-arch-design-heavenly-interior-design-ideas

Γι’ αυτό και η απόκτησή του δεν έπαψε ποτέ να είναι μία από τις προτεραιότητες κάθε οικογένειας. Παράλληλα, η σύγχρονη οικονομία και ο τουρισμός, ως ατμομηχανή της πρώτης τα τελευταία χρόνια, έχουν αναδείξει τα οικιστικά ακίνητα σε σημαντική μορφή επένδυσης, τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους, με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις να αποτελούν κινητήριο μοχλό της αγοράς.

Όμως, για να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, κάθε οικοδόμημα χρειάζεται φροντίδα. Σύμμαχος στην προσπάθεια κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας, που χρήζει συντήρησης ή ανακαίνισης, στέκεται η Alpha Bank, με το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας», το οποίο προσφέρει ευέλικτη και με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότηση, είτε πρόκειται για ιδιοκατοίκηση (κύρια ή και δευτερεύουσα/εξοχική κατοικία), είτε για εκμετάλλευση μέσω ενοικίασης.

Ειδικά, δε, σε περιπτώσεις τουριστικών μισθώσεων, τύπου Airbnb, HomeAway κ.λπ., στις οποίες καταγράφεται ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μάλιστα, το στεγαστικό πρόγραμμα της Alpha Bank προσφέρει γρήγορη εκταμίευση των χρημάτων, παρέχοντας άμεση βοήθεια στους ιδιοκτήτες που θέλουν να αξιοποιήσουν ακίνητα για την φιλοξενία ξένων επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ζήτηση για επιπλωμένα διαμερίσματα στη χώρα μας αυξάνεται διαρκώς, παράλληλα με τις απαιτήσεις των ταξιδιωτών για χώρους και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οδηγώντας το 2017 σε σημαντική άνοδο της δραστηριότητας στις επισκευές και ανακαινίσεις οικιστικών ακινήτων, τάση που συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά.

Σημαντική διευκόλυνση για τους ενδιαφερόμενους αποτελεί το γεγονός ότι το στεγαστικό πρόγραμμα της Alpha Bank δεν απαιτεί προσημείωση του ακινήτου για εργασίες μικρής έκτασης, με προϋπολογισμό 5.000 – 15.000 ευρώ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του χρόνου και των εξόδων για την εκταμίευση του δανείου, το οποίο χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις, με τη διάρκεια αποπληρωμής να κυμαίνεται από 3 έως και 8 έτη. Εάν οι εργασίες είναι πιο απαιτητικές, το δάνειο μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 40.000 ευρώ, με προσημείωση του ακινήτου, ενώ η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και σε 20 χρόνια.

Σημαντικό χαρακτηριστικό του «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» είναι ότι παρέχει στον δανειολήπτη τη δυνατότητα περιόδου χάριτος έως και 6 μηνών, με καταβολή των αναλογούντων τόκων για το διάστημα που εκτελούνται εργασίες, περίοδο κατά την οποία τα έξοδα είναι αυξημένα. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα προεξόφλησης του δανείου, μερικώς ή ολικώς, χωρίς επιβάρυνση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας», το οποίο συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus, η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της 2 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ δανείου, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε 4000 συνεργαζόμενα καταστήματα, κάποια από τα οποία διαθέτουν είδη εξοπλισμού κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα της Alpha Bank και στο alpha.gr


category

post_tag

nav_menu

link_category

post_format

wp_theme

wp_template_part_area

dt_portfolio_category

texnikes-eidhsei-tax

cookielawinfo-category

portfolio_category

portfolio_tag

wpforms_form_tag