Επενδύοντας στον επαγγελματικό σας χώρο

ependyontas-ston-epaggelmatiko-sas-xwro

Όσοι ανακαινίζουν τον επαγγελματικό τους χώρο δεν ξοδεύουν χρήματα όπως συνήθως ακούγεται αλλά αντιθέτως αποσβένουν το κόστος ανακαίνισης και εισπράττουν κέρδος αφού χρόνια τώρα έχαναν πελάτες από την παρωχημένη αισθητική και χαμηλή ποιότητα του χώρου τους.

Το επιτελείο συνεργατών της Πόλης Μηχανική απαρτίζεται από πολιτικό μηχανικό, αρχιτέκτονα, μηχανολόγο, σχεδιάστρια, διακοσμητές και εν συνεχεία από τους εργατοτεχνίτες και όχι μόνο από αυτούς όπως συνηθίζεται από άλλες εταιρίες. Το γραφείο μας επιμορφώνει διαρκώς τους εργατοτεχνίτες με νέες τεχνικές και πρωτοποριακά υλικά με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην απόδοση του έργου βάση των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

Η Πόλης Μηχανική προσφέρει 15ετή γραπτή εγγύηση βλαβών, πιστοποιημένα υλικά άριστης ποιότητας και δυνατότητα κατασκευής fast track σε τρεις βάρδιες. Η σειρά των υπηρεσιών μας για την ανακαίνιση του χώρου σας περιλαμβάνει: τον προέλεγχο των υποδομών, την αρχιτεκτονική αποτύπωση, τη μελέτη και το σχεδιασμό, την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του χρονικού προγραμματισμού, την επίβλεψη, την κατασκευή καθώς και την παροχή πλήρους συντήρησης του ακινήτου μετά την αποπεράτωση των εργασιών εντός και εκτός εγγύησης με άμεση εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε Lifo! http://www.lifo.gr/market/marketnews/100353


category

post_tag

nav_menu

link_category

post_format

wp_theme

wp_template_part_area

dt_portfolio_category

texnikes-eidhsei-tax

cookielawinfo-category

portfolio_category

portfolio_tag

wpforms_form_tag